Waarom ‘Werf Slim’

Leuk dat je er bent!

Als stage-expert kijk ik (Maarten) naar de arbeidsmarkt door de lens van stages en andere vormen van praktijkleren.

Deze nieuwsbrief is bedoeld om jouw van tips, tricks en inspiratie te voorzien waarmee je indruk maakt bij de koffie-automaat. Of bij de koffiebar waar je als volleerd remote werker de laptop openklapt. Of thuis bij de koffiemachine om jezelf een frisse start van de dag te geven.

Blijf up-to-date

Als je abonneert gaat iedere nieuwe post direct naar jouw mailbox. En daar hoef je helemaal niets voor te doen.

Oh ja: Wist je dat ik ook een blog heb? Je lees hier beschouwingen, observaties, stellingen en soms politiek incorrecte meningen waarin ik verbanden leg tussen het werven van studenten, de arbeidsmarkt en politiek, cultuur, sport, media, wetenschap; eigenlijk alles wat ik tegenkom. Want de manier waarop we onze nieuwe generatie beroepsbeoefenaars klaarstomen voor hun eerste stappen op de arbeidsmarkt kún je niet loszien van al die elementen. En door al deze verbanden te leggen scherp ik mijn blik op waar het in essentie om gaat bij stages: Zorgen dat studenten waardevolle deelnemers op de arbeidsmarkt én in de samenleving worden. En stages zijn een geheim wapen in de strijd om talent.

Lezen? Ik zou het leuk vinden als je abonneert. Kost niets, kan hier.👇

Ga naar mijn persoonlijke blog

Ik (links, met bril) op zoek naar kennis in de krochten van het net.

Leuk als ik jou ook mag informeren en inspireren

Subscribe to Werf Slim; werf studenten.

Dé wekelijkse maandagochtendmail over de kracht van stages en de verbinding met jong talent. Door stage-expert Maarten Brand.

People

Maarten Brand

Denkt over stages, praat over stages, schrijft over stages, adviseert over stages. Drinkt daarbij vooral zwarte koffie☕️