Waarom ‘Werf Slim’

Leuk dat je er bent! Ik ben de enige stage-expert van Nederland en Werf Slim is mijn wekelijkse maandagochtendmail.

Hierin kijk ik door de lens van stages (en andere praktijkleren) naar onderzoek, inzichten en nieuws over de arbeidsmarkt.

Het internet is groot en er is zoveel te vinden, te lezen en te zien dat ik het als mijn taak zie om wekelijks de meest interessante en belangrijke zaken aan jullie te presenteren.

Zie mij als een gids door het huis van de arbeidsmarkt waar je jouw gedachten vormt en scherpt over de stage als geheim wapen in de strijd om talent. Want dat zijn stages.

Blijf up-to-date

Nomo Fomo; iedere nieuwe post gaat direct naar jouw mailbox. En daar hoef je helemaal niets voor te doen.

Oh ja: Wist je dat ik ook een blog heb? Je lees hier beschouwingen, observaties, stellingen en soms politiek incorrecte meningen waarin ik verbanden leg tussen het werven van studenten, de arbeidsmarkt en politiek, cultuur, sport, media, wetenschap; eigenlijk alles wat ik tegenkom. Want de manier waarop we onze nieuwe generatie beroepsbeoefenaars klaarstomen voor hun eerste stappen op de arbeidsmarkt kún je niet loszien van al die elementen. En door al deze verbanden te leggen scherp ik mijn blik op waar het in essentie om gaat bij stages: Zorgen dat studenten waardevolle deelnemers op de arbeidsmarkt én in de samenleving worden.

Lezen? Ik zou het leuk vinden als je abonneert. Kost niets, kan hier.👇

Ga naar mijn persoonlijke blog

Ik (links, met bril) op zoek naar kennis in de krochten van het net.

.

Subscribe to Werf Slim; werf studenten.

Dé wekelijkse maandagochtendmail met inzichten, ideeën en zijstraten over de kracht van stages en de verbinding met jong talent. Door stage-expert Maarten Brand.

People

Maarten Brand
Spreker 🕺🏽| Trainer🧑🏽‍🏫 | Facilitator |Auteur✍🏼 |Zwarte koffie☕️